douglas house

Douglas House provides care and support for teenagers and young adults with life limiting illnesses, and also a rest for their immediate families.
The physiotherapy pool and spa area is central to the House’s facilities and we were asked by the centre’s architects to produce full wall to ceiling graphics to make this room into a more fun and relaxing place.
Three giant graphics were installed completely covering the walls and providing different views from the pools. The graphics themselves are waterproof panels, and are further protected from scuffing by a tough overseal.
We installed each graphic in several vertical sections to allow for easy access to the structural wall behind for maintenance and to allow for cost effective repairs should any severe accidental damage occur from the constant use of medical equipment in the room.